Prova lättmetallfälgar
Hur ser din bil ut med de snyggaste fälgarna?

Visst har fälgen sin egen karaktär, men det är först när den sitter på bilen upplevelsen blir den rätta. Därför har vi skapat en virtuell möjlighet för dig att prova hur våra fälgar ser ut på din bil. Du kan också kontrollera att fälgen passar till din bilmodell och läsa tekniska specifikationer.

Vi har ett stort urval av bilmodeller i databasen för att du ska kunna hitta en fälg som passar just dig; sportig, elegant eller tidlös design – valet är ditt.


 ÖPPNA FÄLGPROVAREN
Sök fälgar med hjälp av registreringsnummer     NYHET !

Skriv in bilens registreringsnummer och samtliga tillgängliga fälgar för din bil visas. Urvalet baseras på bilens tekniska data och endast de fälgar som passar till bilen visas.

Välj en fälg och se hur resultatet blir. Fortsätt att testa med övriga modeller som finns tillgängliga tills du hittar en som passar dig. Du kan också skriva ut en bild på bilen med fälgarna du valt, tillsammans med data om fälgen och däcken.
Sök fälgar utan registreringsnummer

Steg 1: Först väljer du bilmärke, serie, modell och färg. Mer än hundra bilserier och ett tusental modeller finns tillgängliga i databasen som uppdateras kontinuerligt.

Steg 2: Här visas de fälgar som finns tillgängliga för din bil. Urvalet baseras på bilens tekniska data och endast de fälgar som passar till bilen visas.

Steg 3: Välj en fälg och se hur resultatet blir. Fortsätt att testa med övriga modeller som finns tillgängliga tills du hittar en som passar dig. Du kan också skriva ut en bild på bilen med fälgarna du valt, tillsammans med data om fälgen och däcken.

Notera: Några få hjul- och fälgkombinationer (extremfall) kräver modifiering av bilen. För detaljer kontakta din lokala återförsäljare.
Till toppen