Den perfekta balansen mellan design och kvalité.
Vi kallar det för ”drivefulness”.
 

OCL Brorssons är Sveriges ledande producent och distributör av lättmetallfälgar sedan decennier tillbaka. Det är hos oss du hittar det bredaste sortimentet av kvalitetsfälgar och det är här du först hittar de senaste nyheterna och trenderna inom fälgdesign.

Som du ser i rubriken här ovan, leker vi lite med begreppet ”mindfulness”, som i sin tur handlar om att uppnå en harmonisk balans i tillvaron. Vi hoppas och tror att du kommer uppleva ett liknande lugn och tillfredsställelse i ditt bilägande när du väljer fälgar från OCL Brorssons. Åtminstone kan du känna dig lugn i vetskapen att du valt fälgar som inte bara gör din bil rättvisa utseendemässigt, utan som också står för en oslagbart hög kvalité.

Precis som i bilbranschen så skiftar modet när det gäller fälgar och fälgdesign. På OCL Brorssons har vi ständig koll på vilka trender och modeinriktningar som gäller och vad som kommer att efterfrågas i morgon. Vår egen designavdelning hämtar regelbundet intryck och inspiration från såväl de europeiska, de amerikanska samt de asiatiska marknaderna och har ständigt örat mot marken för att hänga med i fälgmodet.

Hos OCL Brorssons kombineras designkänsla med noggrannhet i produktion. Stil och elegans parat med precision och kontroll, helt enkelt.

Välkommen till säsongens mest harmoniska fälgprogram!

 
 
FÄLGNYHETER VÅR/SOMMAR 2019
AEZ Panama dark
.
AEZ Panama high gloss
.
DOTZ Misano dark
.
DOTZ Misano grey
.
ENZO YLM
MOPEDBIL
MAK Fivestar
FOR VOLVO DRIVERS ONLY
MAK King5
.
MAK King6
.
 
LND R11 forged
.
LND R12 forged
.
 
 
 
BILBILDER VÅR/SOMMAR2019
 
 
 
Streetsmartness.

Varför ägna timmar åt att hitta fälgar som passar perfekt till bilen? Den smarte går istället direkt till webbsidan för Sveriges största sortiment av kvalitetsfälgar.Vår interaktiva ”Fälgprovare” letar fram de perfekta fälgarna till vilken bilmodell som helst, på bara ett par minuter. Därefter återstår bara att hitta din närmaste återförsäljare, vilken du för övrigt hittar på bara några sekunder via samma webbsida. Riktigt smart, faktiskt. www.oclbrorssons.se/falgprovare

 
SÅ HÄR GÖR DU EN SMART FÄLGAFFÄR I 3 STEG MED FÄLGPROVAREN:
 

1
Sök via reg.nr eller
välj bilmodell...

 
2
Välj en fälgmodell du gillar, välj färg på
bilen och sänk fjädringen om du vill....
 

3
Sök återförsäljare nära dig och
gör din bästa fälgaffär!