Om OCL Brorssons
Du bryr dig om din bil.
Vi bryr oss om dig.


I över tjugofem år har OCL Brorssons försett bilintresserade konsumenter och återförsäljare med fälgar.

Det har gjort oss till Sveriges ledande fälggrossist.

Det goda anseendet vi har på marknaden bygger på bra service och snabba leveranser med hjälp av modern logistik och teknik. Främst handlar det om vårt genuina intresse för bilar, vårt öga för detaljer och förmågan att omsätta alltihop till ett attraktivt sortiment för våra kunder.

Det är detaljerna som gör skillnaden.
Det bryr vi oss om.
OCL Brorssons lokaler

Vi på OCL Brorssons är stolta över våra lokaler.
Följ med in på en snabbvisit och se hur vi har det.


OCL Brorssons lokaler ligger på Rörgatan 11, Risängens industriområde strax utanför Norrköpings centrum vid påfarten till E22.Välkommen in på kontoret i Norrköping.OCL Brorssons marknadsför ca 50 olika lättmetallfälgar i alla dimensioner till personbilar och har också ett stort sortiment av fälgar till SUV/4x4 och lastbil.


Under högsäsongen får vi över 1000 samtal per dag. Med hjälp av en modern, datorstyrd telefonväxel administreras samtalen så att väntan minimeras för att snabbt ge bästa service.


I anslutning till kontoret har vi egen lagerhållning vilket ökar flexibiliteten och snabbheten vid leveranser och ger möjlighet till snabba besked. Totalt är det en inomhusyta på 5.000 kvadratmeter.På lagret håller vår personal koll på leveranserna och packar dagens beställningar.Minst fyra gånger dagligen skickas fälgleveranser till återförsäljare över hela Sverige. Vi har alltid omkring 50 000 lättmetallfälgar i lager.OCL Brorssons har nu två aktiva lager som vi driver själva, det senare, lager 2 ligger på Exportgatan 28, 32 i Norrköping.Våra öppettider på kontoret är måndag till torsdag 08.00 – 17.00, fredag 08.00-16.30. Lager 1 har öppet 07.00 – 16.00 måndag till torsdag och 07.00-15.30 på fredagar. Lager 2 har öppet 08.00-15.00 vardagar. Lunchstängt 12.00 – 13.00.
Till toppen