BBS FI, smidd extremt lätt 19” fälg
27. Mar 2009

BBS och OCL Brorssons presenterar lagom till våren en extrem nyhet till alla Porsche, Ferrari och BMW Clubsport åkare. BBS FI är en smidd extremt lätt 19” fälg till Porsche 997, Ferrari 430 och BMW M3 E90-E93.
Fälgarna är designade och producerade av BBS Motorsport avdelning och har många likheter med de fälgar som används vid GT Racing idag. Fälgarna är gjorda för att klara de extremt stora keramiska bromsarna på Porsche och Ferrari. BMW och Ferrari applikationerna finns för leverans först i september 2009.

Sverige premiär på Elmia i påsk. Efter det kommer de första kunderna att få de första fälgarna levererade till Porsche.
"Det här är precis vad vi behöver för att åter positionera BBS på den svenska marknaden. Applikationerna är anpassade i samarbete med oss här i Sverige då vi har en växande aktiv clubsport kultur. Vi har saknat och efterfrågat precis den här typen av fälg. Vi har tidigare jobbat med riktiga racingfälgar, den 3-delade versionen till clubsport och gata. Nu har vi det perfekta komplementet. Det finns alltid människor som vill ha det värsta." säger Richard Lundqvist, ansvarig för BBS på OCL Brorssons
Klicka här för detaljerad information om BBS FI
  Tillbaka Till toppen