Ställ in din fjädring som du vill ha den

När du väljer ett KW coilover-kit har du som förare full kontroll, både på väghållningen och på dina inställningar. KW tillverkar coilover-kit i hundratals olika anpassningar och med marknadens bästa kvalitet.

Programmet är brett och finns till allt från småbilar till lyxiga prestandaåk. Alla kit är tillverkade i rostfritt stål för att klara alla väderförhållanden säsong efter säsong.

Sportigt utseende på bilen är en bonus, men vägegenskaper och säkerhet är de riktiga fördelarna.Pris och applikationslistor

      KW Coilovers V1 - V3

      KW Clubsport 

      KW Street Comfort KW kvalitet

klicka för bild i större format
Variant 1 – Sportigt insteg

Det perfekta valet för dig som vill ha möjlighet att själv välja höjd på bilen. Optimalt justerat för att ge dig sportig men fortfarande komfortabel körning.

klicka för bild i större format
Variant 2 – Sportigt och personligt

Det perfekta valet för dig som vill ha möjlighet att själv
välja höjd på bilen samt individuellt justera returfjädringen.
Detta kit ger dig möjlighet att själv påverka bilens uppträdande.

klicka för bild i större format
Variant 3 – Racingteknik för gatbruk

Det perfekta valet för dig som vill ha möjlighet att själv välja höjd, returfjädring och kompression på din bil. Detta kit är tillverkat för dig som individuellt vill kunna justera din fjädring för gata eller bankörning.

klicka för bild i större format
Clubsport

Clubsport är ett alternativ till variant 3, men med hårdare fjäderkonstanter anpassade för bankörning. KW Clubsport inkluderar också topplagringar för sportigare inställningar.

klicka för bild i större format
Street Comfort

Street Comfort är ett alternativ till variant 2, men med komfort som huvudsaklig egenskap, individuell höjd och komfort med mindre betoning på sport.

klicka för bild i större format
HLS - hydralisk höjdjustering för sportbilar

Med KW HLS kit installerat i din sportbil så kan du med hjälp av en fjärrkontroll öka markfrigången med upp till 45 mm, antingen vid stillastående eller under körning i hastigheter upp till 80 km/h. Vid körning över 80 km/h sänks bilen automatiskt till standardnivån.
Till toppen
Bookmark and Share